Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments
Ez a blog azért jött létre, hogy egymást segítsük. Ha valaki találkozik olyan gyönggyel, alkatrésszel aminek rossz a minősége, vagy selejtes itt közkinccsé teheti, ezzel segítve a többiek munkáját! A képeket, illetve a leírásokat, hogy melyek ezek a problémás gyöngyök, alkatrészek, stb....a lepkee@ freemail.hu címre várjuk! Örömmel jelentjük, hogy elindult a Kiváló Áruk Fóruma (K.Á.F.)is, ahol olyan termékeket szeretnénk bemutatni, amelyek kiváló minőségűek, ha ilyen jellegű tapasztalatotok van, akkor azt a hofelho@gmail.com - ra küldjétek.
Köszönjük, hogy ellátogattál ide!

(További kérdéseidet, észrevételeidet a fent megadott e- mail címeken várjuk
!)

Mandy, Tímel

2010. június 8., kedd

K.Á.F. Bross alap

Olyan rég örömködtünk :) Pont itt az ideje!
Ezen a bross alapon horgolás van, de lehetnének gyöngyök is :)
Ami nagyon megtetszett az az, hogy elképesztően biztonságos! 2 állásban fotóztam, az első kettőt tű nélkül,a második kettőt úgy, hogy a tű bent van a helyén, rögzített állapotban. Remélem érthetően , és jól láthatóan kaptam el a lényeget:):)
A kerek fej, ami a tűt fogadja be, elfordítható 180 fokkal. A kis fület ha balról átfordítom jobbra, egy pöcök lezárja a kijáratot, a tű még csak véletlenül sem tud ki pattani a helyéről, a szurkálódás esélytelen :)
Aki brossra vágyik, csak eddig nem volt biztonságos kapcsa hozzá, ezt keresse :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése