Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments
Ez a blog azért jött létre, hogy egymást segítsük. Ha valaki találkozik olyan gyönggyel, alkatrésszel aminek rossz a minősége, vagy selejtes itt közkinccsé teheti, ezzel segítve a többiek munkáját! A képeket, illetve a leírásokat, hogy melyek ezek a problémás gyöngyök, alkatrészek, stb....a lepkee@ freemail.hu címre várjuk! Örömmel jelentjük, hogy elindult a Kiváló Áruk Fóruma (K.Á.F.)is, ahol olyan termékeket szeretnénk bemutatni, amelyek kiváló minőségűek, ha ilyen jellegű tapasztalatotok van, akkor azt a hofelho@gmail.com - ra küldjétek.
Köszönjük, hogy ellátogattál ide!

(További kérdéseidet, észrevételeidet a fent megadott e- mail címeken várjuk
!)

Mandy, Tímel

2010. július 26., hétfő

Delica baj...


Ez egy ilyen hétfő-csupa kifogásolható minőségű termék bemutatós...
Ezt a képet Marikától kaptam, idézem a leveléből a problémát:

"... Tulajdonképpen csak a kopás a bajuk a delicáknak. .... Szóval, ezek a legszebb zöld delicák amikkel dolgom volt! Csodás mély zöld. De ahogy a láncon látszik, nem is kicsit kopik és egy teljesen más szín lesz belőle. Szóval, ezt a színt olyan alkotásnál lehet felhasználni, ahol a gyöngy nem érintkezik semmivel :) Egyébként a kopott lánc után is rendeltem még belőle, annyira tetszik a szín. Ja, a zöld teklák is jól lekoptak.."

Egyrészt sajnálom, hogy ilyen bejegyzést írok...másrészt örülök, mert eszembe jutott, hogy nekem ettől gyalázatosabb delicám van kopás ügyileg... lesz egy kis fény, fotózom...


Marika, köszönjük szépen a hasznos információt!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése