Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments
Ez a blog azért jött létre, hogy egymást segítsük. Ha valaki találkozik olyan gyönggyel, alkatrésszel aminek rossz a minősége, vagy selejtes itt közkinccsé teheti, ezzel segítve a többiek munkáját! A képeket, illetve a leírásokat, hogy melyek ezek a problémás gyöngyök, alkatrészek, stb....a lepkee@ freemail.hu címre várjuk! Örömmel jelentjük, hogy elindult a Kiváló Áruk Fóruma (K.Á.F.)is, ahol olyan termékeket szeretnénk bemutatni, amelyek kiváló minőségűek, ha ilyen jellegű tapasztalatotok van, akkor azt a hofelho@gmail.com - ra küldjétek.
Köszönjük, hogy ellátogattál ide!

(További kérdéseidet, észrevételeidet a fent megadott e- mail címeken várjuk
!)

Mandy, Tímel

2010. május 13., csütörtök

T - kapocs : ilyen csak a mesében van!!





Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy T - kapocs gyár.A gyárban helyes kis manók sürgölődtek, hogy sok szép T - kapocs készüljön. Vidáman , fütyörészve dolgoztak, mígnem egy napon...
történt az, hogy egy gonosz boszorkány elvarázsolta a gyártó sort.Hogy irigyelte a sok szép ékszer tulajdonosát, kik ezzel a kapoccsal rögzítették az ékszert magukra? Vagy irigyelte a manók jó kedvét? ...nem tudni. Átka így szólt:" a mai naptól kezdve ezek a T - kapcsok könnyedén hajladozzanak, mint fűszál a szélben annak a kezében aki ékszerre teszi, és törjenek el,amikor megpróbálják kihajlítani őket!!!"

Sötét felhők gyűltek hirtelen, beburkolták a rémséget, és magukkal vitték, mielőtt bárki megkérdezhette volna, hogyan lehet feltörni az átkot .
Szegény manócskák a mai napig keresik az átok feloldásának módját...

1 megjegyzés:

  1. Most sírjak vagy nevessek?! Nagyon jó mese és nagyon szomorú az újabb minőségi termék...

    VálaszTörlés