Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments
Ez a blog azért jött létre, hogy egymást segítsük. Ha valaki találkozik olyan gyönggyel, alkatrésszel aminek rossz a minősége, vagy selejtes itt közkinccsé teheti, ezzel segítve a többiek munkáját! A képeket, illetve a leírásokat, hogy melyek ezek a problémás gyöngyök, alkatrészek, stb....a lepkee@ freemail.hu címre várjuk! Örömmel jelentjük, hogy elindult a Kiváló Áruk Fóruma (K.Á.F.)is, ahol olyan termékeket szeretnénk bemutatni, amelyek kiváló minőségűek, ha ilyen jellegű tapasztalatotok van, akkor azt a hofelho@gmail.com - ra küldjétek.
Köszönjük, hogy ellátogattál ide!

(További kérdéseidet, észrevételeidet a fent megadott e- mail címeken várjuk
!)

Mandy, Tímel

2010. május 5., szerda

Tű, ami pattanva törik


Amikor az első ilyen tűm eltörött, azt hittem nagyon izmos ujjaim vannak :)
A másodiknál gondolkodóba estem, hogy ha bevisznek egy kohóba, és azt mondják nekem:" Na Timike, itt van minden alapanyag, meg gyártósor, használd egészséggel", lehet hogy én is legyártom ezt a minőséget. Anti minőséget.
A harmadiknál kicsúszott egy szitok...
Egy tűt nem tudok jól azonosíthatóan fotózni, ezért leírom a csomagolását, és a tűt. Találtam ugyan fotót a csomagolásról, de nem én készítettem, hanem egy bolt...nem szeretném ha ráismernének, és itt vernék nekem a klaviatúrát mindenféle indokkal.
Tehát:csomagolásunk ezüst színű, rövidebb oldalán álló téglalap. Rajta helyes közép zöld címke: tetején virág imitáció,alatta a szöveg soronként , Nickel Plated best Regal nylon (balabla) 15 Needles No. 12. Model of Japan. Maga a tű a rövidebb fajta, és sárgás színű a feje.
Többé nem kísértettem a gyártósorok őrző szellemeit,nem vettem több ilyet.Megállapíthatjuk hát, hogy vagy kifogtam egy várakozáson aluli csomagot(mind a 15 db eltörött gondolkodás nélkül!!),avagy,tényleg kritikán aluli a tű.

1 megjegyzés:

  1. Nekem ez a tű a kedvencem, bár az enyémnek nem sárgás a feje!
    Viszont nekem is van belőle egy csomagom, amelyikben nagyon könnyen törnek a tűk. Remélem ez csak egy hibás széria és utána már megint nem lesz gond a tűk minőségével!

    VálaszTörlés