Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments
Ez a blog azért jött létre, hogy egymást segítsük. Ha valaki találkozik olyan gyönggyel, alkatrésszel aminek rossz a minősége, vagy selejtes itt közkinccsé teheti, ezzel segítve a többiek munkáját! A képeket, illetve a leírásokat, hogy melyek ezek a problémás gyöngyök, alkatrészek, stb....a lepkee@ freemail.hu címre várjuk! Örömmel jelentjük, hogy elindult a Kiváló Áruk Fóruma (K.Á.F.)is, ahol olyan termékeket szeretnénk bemutatni, amelyek kiváló minőségűek, ha ilyen jellegű tapasztalatotok van, akkor azt a hofelho@gmail.com - ra küldjétek.
Köszönjük, hogy ellátogattál ide!

(További kérdéseidet, észrevételeidet a fent megadott e- mail címeken várjuk
!)

Mandy, Tímel

2010. július 26., hétfő

Gyöngy



Sziasztok!

Mónika a következőt írta!


Szia!

Bajom van a roppantott üveggyöngyökkel.
Nem tudok se márkát, se vásárlási helyet mondani, csak néhány tapasztalatot!
Lehetőleg ne ejtsük le és ne tegyük ki folyamatos dörzsölésnek. Ne fújjunk rá se parfümöt, se dezodort, se egyéb testpermetet, mivel a felső réteget ez feloldhatja, és az leválik. Kerüljük a gyöngyök szappannal, mosogatószerrel és egyéb tisztítószerrel való érintkezését!
A felső színezett rész összeugrik és lejön ezektől, és hihetetlen csúnya lesz a végeredmény!
Fotót mellékelek két esetről is!

Üdv,
Mónika

2 megjegyzés:

  1. Ajajj! Pedig abból nekem szép készletem van itthon. Nagyon tetszenek... De ezt nem gondoltam volna... Azt hittem anyagában színezett.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ezek nem is "erre" valók! Én úgy gondolom, hogy aki egy ilyen ékszert visel, az nem hiszem, hogy ebben kell mosogasson, és a parfümöt is előbb illik magára fújnia. Én pl mindig elmondom ezeket a vevőimnek és egyben közlöm is, hogy erre nincs garancia!

    VálaszTörlés