Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments
Ez a blog azért jött létre, hogy egymást segítsük. Ha valaki találkozik olyan gyönggyel, alkatrésszel aminek rossz a minősége, vagy selejtes itt közkinccsé teheti, ezzel segítve a többiek munkáját! A képeket, illetve a leírásokat, hogy melyek ezek a problémás gyöngyök, alkatrészek, stb....a lepkee@ freemail.hu címre várjuk! Örömmel jelentjük, hogy elindult a Kiváló Áruk Fóruma (K.Á.F.)is, ahol olyan termékeket szeretnénk bemutatni, amelyek kiváló minőségűek, ha ilyen jellegű tapasztalatotok van, akkor azt a hofelho@gmail.com - ra küldjétek.
Köszönjük, hogy ellátogattál ide!

(További kérdéseidet, észrevételeidet a fent megadott e- mail címeken várjuk
!)

Mandy, Tímel

2010. május 20., csütörtök

K.Á.F. Csőkapocs





Drágáim, örömködésre felkészülni!

Bár a képek fordított sorrendben vannak,mégis boldog vagyok, mert vagy 10 perce próbálom rávenni a blogot a képek közlésére :) Utolsókból lesznek az elsők , kéretik le tekinteni !
A teljes méret és szín választék nincs itt, de a lényeg jól látható.Ők csőkapcsok.Nem is akármilyen,mezei kapocskák, ők nagy kedvencek !
Lássuk az érveket: Nincs mágnes,ami kieshetne,mert lsd.3.kép, kis rugós fülecskéjük van,ami a beakadást biztosítja. Szép a színe.A rögzítő lyukak kellően nagyok.Áruk kedvezőbb mágneses kollegáiktól.
Ellene is biztosan vannak érvek,de azzal nem szolgálhatok.
A 2. képen egymás mellett van a 2 féle kapocs, mert sok helyen egyesével be vannak fóliázva, nem lehet megnézni, van-e benne mágnes. Először is, rugós kedvenceim vége gömbölyded, míg a mágnesesé lapos.
Másodszor, a képen jól látni, hogy a mágnest jól látni .Összezárt állapotban is. Szó(szavak) ismétlésért beírhattok nekem egy(kettő) fekete pontot, de olyan jól hangzik :)

Lefotóztam magában is a mágnes variánst. Sok rosszat róla sem tudok mondani, összesen egyszer fordult elő, hogy elhagyta a mágneskéjét.

Kapcsolódásra fel !

1 megjegyzés:

  1. Én a mágneseről tudok csak szólni. Volt hogy elhagyta a mágnesét. Legtöbbször viszont egyszerűen leoldódott a csuklómról. Pedig jó minőségűt vettem, elvileg.

    VálaszTörlés