Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments
Ez a blog azért jött létre, hogy egymást segítsük. Ha valaki találkozik olyan gyönggyel, alkatrésszel aminek rossz a minősége, vagy selejtes itt közkinccsé teheti, ezzel segítve a többiek munkáját! A képeket, illetve a leírásokat, hogy melyek ezek a problémás gyöngyök, alkatrészek, stb....a lepkee@ freemail.hu címre várjuk! Örömmel jelentjük, hogy elindult a Kiváló Áruk Fóruma (K.Á.F.)is, ahol olyan termékeket szeretnénk bemutatni, amelyek kiváló minőségűek, ha ilyen jellegű tapasztalatotok van, akkor azt a hofelho@gmail.com - ra küldjétek.
Köszönjük, hogy ellátogattál ide!

(További kérdéseidet, észrevételeidet a fent megadott e- mail címeken várjuk
!)

Mandy, Tímel

2010. május 5., szerda

Kiváló Áruk Fóruma-K.Á.F. Mágnes kapocs



Örömmel jelentem, nem csak nyafogni fogunk eztán, hanem örömködni is !!! Úgy találtuk, az sem elhanyagolható mértékű segítség, ha elmondjuk egymásnak:találtunk valami egészen lenyűgöző minőséget :)
A bejegyzéseknél szerepelni fog a rövidítés K.Á.F., azaz Kiváló Áruk Fóruma. Ilyen típusú leveleket nekem küldjetek : HOFELHO@GMAIL.COM-ra , ezeket én fogom köz kinccsé tenni.
Akkor örömködök:)
Képeken lévő mágnes kapocs istencsászárkirálynő ! Nagyon szeretem! Miért is? Mert: sosem esett eddig ki belőle a mágnes, brutál erős, valamint igen kis helyt foglal, egy karkötőt úgy össze lehet vele fogatni,hogy alig látszik. Kilométerekről oda vonzzák a párjukat. Vízszintesen alig lehet elválasztani,oldalra kell csúsztatni a 2 elemet, hogy egymás elengedésére bírjuk őket :)

4 megjegyzés:

  1. Csak diszkréten megírjátok, hogy ez honnan származik? Én még az őskorban vettem ilyent, de egy éve sehol nem találtam. Főleg nem különböző színekben.

    Imádom ezt az egész blogot! Hamarosan küldök én is képeket...
    KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
  2. Igen erre én is nagyon kíváncsi lennék, hogy hol lehet beszerezni, mert én eddig gyenge mágneses kapcsokba botlottam.

    VálaszTörlés
  3. A Gyöngyszigetben lehet kapni, és tényleg nagyon jók!

    VálaszTörlés
  4. Pesten a Jókai utcai Gyöngyösboltban találtam én is ezeket a csodákat. (bocsánat, még nem tudom fejből, hogy melyik boltnak mi a neve)

    A párom már el is csaklizott tőlem valamilyéhez egy fél párat, pont az erőssége miatt.

    VálaszTörlés